لیست اختراعات ملك تاج خزايي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1393/09/17
مالک/مالکان: آقاي علي پارسا
تاریخ ثبت: 1394/02/08
خلاصه اختراع:

نور يكي از صورت هاي انرژي است. از آنجا كه براي توليد نور, شكل ديگري از انرژي بايد صرف شود، دو راه عمده براي آن وجود دارد: فرآيند التهاب (Incandescence ) و فرآيند لومينسانس .(Luminescence ) در فرايند التهاب، نور از انرژي گرمايي توليد مي شود. زماني كه جسمي تا دماهاي بالا حرارت داده مي شود شروع به درخشيدن ميكند. التهاب، نور قرمز ساطع شونده از فلزي است كه در كوره يا شعله قرار داده شده است. نور سفيد حاصل از لامپ هاي معمولي نتيجه حرارت دادن رشته تنگستن درون آنهاست. نور حاصل از خورشيد و ستارگان نيز به دليل فرايند التهاب ساطع مي گردد. در فرايند لومينسانس، الكترون هاي ماده هدف كه در شرايط معمول در حالت يا تراز انرژي پايه (Ground State) به سر مي برند، با گرفتن انرژي از يك منبع مشخص به حالت هاي پر انرژي تر برانگيخته (Excited States) مي رود. در بازگشت الكترون هاي ماده از حالت بر انگيخته به حالت پايه، انرژي برانگيختگي به صورت نور (انرژي فوتون ها) نشر مي شود. به طور معمول (به جز در موارد خاص) انرژي برانگيختگي به دليل دخالت برخي از انتقالات درون مولكولي (يا اتمي) از جمله اتلاف انرژي به صورت گرمايي، از انرژي نور نشر شده بيشتر است. از آن جهت كه فرآيند لومينسانس نيازمند دماهاي بالا نبوده و در دماهاي معمول و نسبتا پايين اتفاق مي افتد، به نور ساطع شده، نور سرد هم گفته مي شود. انواع لومينسانس از يك ديدگاه، لومينسانس به دو دسته مولكولي و اتمي تقسيم بندي مي شود. در لومينسانس اتمي، نشر نور از اتم ها و در لومينسانس ملكولي از ملكول ها صورت مي گيرد. لومينسانس ملكولي به دو دسته طبقه بندي مي شود: الف) بر اساس نوع منبع انرژي مورد استفاده براي برانگيخته كردن ملكول و ب) نوع حالت برانگيخته. انواع مختلف لومينسانس درذيل خلاصه شده است: شيمي لومينسانس (Chemiluminescence): نشر نور در نتيجه انجام يك واكنش شيميايي است. انرژي واكنش شيميايي منجر به توليد محصولي در حالت برانگيخته مي گردد كه بعد از بازگشت به حالت پايه نور نشر مي كند. بيولومينسانس (Bioluminescence): يكي از انواع شيمي لومينسانس است كه در آن توليد نور توسط ارگانيسم هاي زنده صورت مي گيرد. دو تركيب شيميايي به نام هاي لوسيفرين (luciferin) كه يك رنگدانه مي باشد و لوسيفراز (luciferase) كه يك آنزيم است، در اين فرايند دخيل هستند. واكنش لوسيفرين با اكسيژن توسط لوسيفراز كاتاليز شده و در نهايت منجر به توليد نور مي گردد. الكترولومينسانس ( Electroluminescence) : بازتركيب ناگهاني الكترون و حفره در جامداتي مثل تركيبات نيمه هادي و عايق كه منجر به عبور جريان ناگهاني شده، شكست دي الكتريك (Dielectric Breakdown)ناميده شده كه در نتيجه اعمال ميادين الكتريكي بالا حاصل مي شود. در الكترولومينسانس، فرآيند شكست دي الكتريك منتهي به نشر نور از جامد مي گردد.

تاریخ ثبت: 1388/12/02
خلاصه اختراع:

براي اندازه گيري مقدار اسيد خاك از يك PH سنج استفاده شده است كه اطلاعات را به مانيتور مي دهد و وضعيت خاك را مشخص مي كند همچنين براي اينكه ميزان رطوبت و دماي خاك را كنترل شود اين دستگاه كه مجهز به يك سنسور كه هم دماي خاك و هم رطوبت خاك را دريافت مي كند و به ميكرو كنترل رله مي دهد سپس ميكروكنترل فرمان مگيردو به رله هاي نور و آب مي دهد كريستال ميكرو كه يك ميكرو نوسان ساز است اطلاعات از كامپيوتر مي گيرد به ميكرو كنترل رله ها مي دهد يك IC232 ارتباط سريال با كامپيوتر 5 عدد خازن مربوط به IC يك عدد خازن 1000 ميكروفاراد (حذف نويز برق ورودي) يك عدد رگولاتور كه با برق 5V كار مي كند يك ورودي كه با ولتاژ 12V به عنوان ورودي است. طرز كار دستگاه: تمام برنامه ها را به سيستم مي دهيم روي يك نرم افزار به نام ترمينال وقتي برنامه را روي سيستم نصب كرديم پارامر Budrate روي عدد 9600 تنظيم مي كنيم ابتدا comport را انتخاب مي كنيم بعد دكمه conect را مي زنيم تا كامپيوتر با دستگاه ارتباط برقرار كند وقتي كام مشخص شد سنسور ميزان دما و رطوبت خاك را به دستگاه مي دهد با كم و با زياد شدن دما و رطوبت خاك كامپيوتر اين ميزان تغيير را نشان مي دهد در قسمت پايين send بازدن عدد 1 مربوط به كنترل نور كه دريچ ها باز مي شوند و با زدن عدد 2 دريچه ها بسته مي شوند با زدن عدد 3 موتور آب تر وشن مي شود و دستگاه شروع به آبياري مي كند و با زدن عدد 4 دستگاه خاموش مي شود اگر خواسته باشيم كه همزمان نور و آبياري شود عدد 1 و 3 را انتخاب مي كنيم و اگر عدد 2 و 4 را با هم انتخاب كنيم اين قسمت خاموش مي شود. براي اينكه سنسور رطوبت سنج دچار آسيب در اثر تماس با رطوبت نشود بايستي آن را درون يك قوطي روزنه دار كه با پوششي از پارچه براي اينكه با گرد و خاك در تماس نباشد قرار مي دهيم سپس قوطي را در خاك قرار مي دهيم.

تاریخ ثبت: 1388/07/05
خلاصه اختراع:

موادي مثل (Zinc Sulfide) و (Strontium Aluminate) كه (Strontium Aluminate) بهتر است براي طول تابش بيشتر. اين مواد با پلاستيك مخلوط مي كنند و مواد درخشنده در تاريكي را مي سازند. بعضي مواقع ممكن است شما موادي را ببينيد كه مي درخشند ولي به انرژي احتياجي ندارند يكي از آن مثالها بر روي غعقربه هاي ساعتهاي گران قيمت است. در آنها سفر با يك عنصر راديو اكتيو مخلوط شده (مثل راديوم radium كه آن عنصر با انتشار راديواكتيو فسفر را مرتبا با انرژي مي كند همچنين فيبر نوري ماده اي است كه قادر به عبور نور از خود مي باشد . حال با به كار بردن اين دو ماده در مواد سازنده بتون مي توان بتوني ساخت كه علاوه بر مقاومت بالا مي تواند هم نور را از خود توليد كند به دليل وجود ماده استرانسيم آلومينات و هم نور از از خود عبور دهد بدليل داشتن فيبر نوري كه ماده استرانسيم آلومينات به صورت ذرات در ماده اصلي بتون قرار مي گيرد و هزاران فيبر نوري هم به صورت موازي كنارهم بين دو وجه اصلي بلوك بتني قرار گيرد نسبت فيبرها بسيار كم و حدود 4 درصد كل ميزان بلوك هست علاوه بر اين فيبرها به خاطر اندازه كوچكشان با بتون داريم كه هم نور را از خود عبور مي دهد و هم نور توليد مي كند در ساخت بتون نور گذر و نور افشان علاوه بر مواد اصلي بتن بايد از يك ماده شفاف محكم براي اينكه مواد درخشنده آن عمل كند استفاده شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/04/21
مالک/مالکان: ملك تاج خزائي
تاریخ ثبت: 1388/05/27
مخترع/مخترعان: ملك تاج خزائي
خلاصه اختراع:

هر مدار تعداد معيني الكترون را در خود نگه مي دارد. مدارهاي الكتروني از درون به سمت بيرون پر مي شوند اولين مدار حداكثر مي تواند دو الكترون و دومين مدار هشت الكترون و سومين مدار هجده الكترون در خود جاي مي دهد. اين دستگاه كه چرخش الكترون ها را به دور هسته نشان مي دهد از دو فيبر چاپي مستقل تشكيل شده است كه به وسيله شش رشته سيم از نقاط مشخص شده به هم وصل مي شوند p سرعت چرخش مدار الكتروني اتم را تنظيم مي كند و با آداپتور 6v هم كار مي كند. در رسم فيبرها بايد دقت شود كه اشتباه نشود و به سيم I هم توجه شود. بعد از اتمام كار دو فيبر را به طور عمود به همديگر وصل مي كنيم. براي رديف ledها از ledهاي رنگي يا تك رنگ استفاده مي شود. براي اينكه قطعات را به هم وصل كنيم از يك هويه قلمي استفاده مي كنيم مقاومت هاي مدار را با توجه به نقشه به صورت افقي در جاي خود نصب مي كنيم سپس براي ذخيره انرژي از دو عدد خازن عدسي استفاده مي كنيم يك عدد پتانسيومتر براي تنظيم نورديودها در مدار قرار مي دهيم تعداد مشخصي ديود تكرنگ در هر رديف مدار قرار مي دهيم باشد براي اينكه گردش الكترون ها به دور هسته نشان دهيم آن را روي يك آرميچر قرار مي دهيم اين دستگاه وسيله اي بسيار مفيد براي نشان دادن موقعيت الكترون ها و چگونگي حركت آن ها به دور هسته اتم است چون دانش آموزان چه ابتدايي چه راهنمايي و چه دبيرستان فقط به صورت تئوري تا به حال موقعيت و حركت الكترون ها را ياد گرفته اند.

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/22
مالک/مالکان: ملك تاج خزائي
تاریخ ثبت: 1387/06/02
مخترع/مخترعان: ملك تاج خزائي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/03/05
مالک/مالکان: ملك تاج خزائي
تاریخ ثبت: 1387/03/13
مخترع/مخترعان: ملك تاج خزائي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/12/02
تاریخ ثبت: 1387/02/08
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 8